На върха на своята слава Миа Вашиковска взе неочакваното решение да напусне

...
На върха на своята слава Миа Вашиковска взе неочакваното решение да напусне
Коментари Харесай

Защо Миа Вашиковска напуска Холивуд

На върха на своята слава Миа Вашиковска взе непредвиденото решение да напусне Холивуд и да остави киноиндустрията зад тила си. 33-годишната звезда, известна с присъединяване си в " Алиса в страната на чудесата ", е изцяло удовлетворена от решението си, не съжалява за момент и даже е извънредно щастлива, че се е завърнала в родната си Австралия.
 Скарлет Йохансон, хиперсексуализирането ѝ по какъв начин се е чувствала, когато е била избирана за по-зрели функции
Какво не харесва в кариерата си Скарлет Йохансон

Холивуд очевидно се трансформира

Още от нежната 15-годишна възраст Миа става част от Холивуд. Оттогава не стопира да работи за огромното кино.

" Но не ми отиваше ", изрично декларира звездата в изявление пред IndieWire, направено в дома й в Сидни. " Когато киното се трансформира в целия ти живот, в единствената ти действителност, започваш да се чувстваш необичайно. В един миг осъзнах, че желая да върша повече неща в живота, с изключение на да бъда на екран ", прибавя още Вашиковска.

Дебютът на Миа за филмовата промишленост е през 2008 година в сериала In Treatment на HBO. Още тогава тя реализира известност, само че в този момент, когато се връща към тези години, споделя, че не е харесвала метода си на живот.

" Чувствах се в действителност откъсната от всякаква по-голяма общественост. Прекарах 15 години в нов град, непозната страна. И това напълно не е елементарно, още повече когато си напълно млад ", продължава актрисата. " В един миг разбрах какво в действителност желая за себе си - да се установя някъде и да имам по-пълно чувство за принадлежност. Това ме накара да напусна снимачната площадка. "

През късото време, което прекарва в Холивуд, Миа Вашиковска стана световноизвестна с функциите си в " Алиса в страната на чудесата " (2010 г.), Джейн Еър (2011 г.), " Звездни карти " (2014 г.), Мадам Бовари (2014 г.), " Алиса в огледалния свят " (2016 г.).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР